Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hőszivattyúk

levegos-md30d-1-1-.jpg

Mi a hőszivattyú?

A hőszivattyú egy elektromos árammal működő, energiatakarékos berendezés, ami a hagyományos fűtőberendezésekhez hasonlóan (gáz, szén, fa, olaj, villany) fűtésre, hűtésre és melegvíz előállítására használható, és használati melegvizet (HMV) is készít.

Hőszivattyú ismertető.pdf

 

Fűtésre a hőszivattyú a jelenleg ismert leghatékonyabb energia hasznosító berendezés !

A hőszivattyú a környezetéből hőt von ki, és azt az ismert tüzelőanyagoknál sokkal jobb hatásfokkal, a környezetet kímélve hasznosítja.

Röviden: a Nap környezetünkbe tárolt energiáját - levegő, víz, talaj -, plusz hozzáadott villamos energiát felhasználva, fűtjük az épületeinket. (Az arány kb. 75% környezeti energia + 25% villamos energia.) Karbantartási igénye alacsony, mint a hűtőszekrényeké! Gazdaságos, biztonságos, nincs szénmonoxid mérgezés!

Ha felkeltettük érdeklődését,és érdekli a hőszivattyú működése,valamint az alternatív fűtési rendszer kivitelezési és üzemeltetési költsége, keressen bennünket.

Tervezéssel, és kivitelezési árajánlat készítésével, valamint működő rendszereink referenciájával várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

THERMO-CIKLON KFT.

3532 MISKOLC,ANDRÁSSY ÚT 3-5

TEL.: 06-46/740-979 vagy 06-20/9495-114

E-mail : thermo-ciklon@vipmail.hu

http://www.rifeng-hoszivattyu.hu