Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Infrafűtés

futofilm-app-12--1-.jpg

Az infrafűtés egészséges, olcsó, modern és kényelmes fűtési megoldás. 

Kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb mint a hagyományos fűtésé.

 

Láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon, nincs keringő por, a hatékonysága jobb, mint más fűtési megoldásoknak, hiszen közvetlenül az adott helyiséget fűti, saját termosztáttal.

 

Az infrafűtés telepítésének  lehetőségei:

  • Padlófűtés:  (kiválóan alkalmas padlófűtés kialakítására, önálló fűtésként és nőveli a komfort érzetet.)
  • Falfűtés:  (falba beszerelve, vagy utólagosan a falon kívülre szerelve már biztosítja is a szoba, vagy egyébb helyiség célzott melegítését)
  • Mennyezetfűtés:  (álmennyezetek főlé nagyon népszerű fűtési megoldás. Nemcsak egyszerű és gyors a telepítése, de ezeken felül igen gazdaságos is)
  • Utólagos kiegészítő fűtés:  (ha már van meglévő fűtésrendszered, de sok hiányossággal küszködik, az infra fűtés nagyszerűen használható kiegészítő fűtésként is . Szőnyeg alá, képek mögé, tükör mögé elhelyezve, nemcsak láthatatlan fűtési alternatíva, de véget is vet a hideg lábaknak, a nem megfelelően elosztott hőnek)

A fűtőfilm kiválóan alkalmas bármilyen burkolat alá:

Hagyományos parketta, laminált padló, hajópadló, szőnyegpadló, járólap, kerámia-, vagy kőlap burkolat, PVC, Stb..

Az infra fűtőfilm (szuper vékony, nagy fűtőfelületű fólia). A fűtőfilm fő elemét, az ezüsttel kevert szénpasztát, speciális, a nyomdai eljárásokra hasonlító módszerrel hordják fel a rétegzett polietilén (PET) fóliára. Kiemelkedően magas az élettartama. 50 éves működése biztosított!


  images.jpg2661-small.jpg

 

Cégünk vállal fűtőszőnyegek gyártását egyedi méretben (irodákba, gyárakba lokális fűtés kiegészítésre) valamint templomi padfűtések készítését. Tervezéssel és kivitelezési árajánlat készítéssel, működő referenciájával várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

THERMO-CIKLON KFT.

3532 MISKOLC,ANDRÁSSY ÚT 3-5

TEL.: 06-46/740-979 vagy 06-20/9495-114

E-mail : thermociklon.miskolc@gmail.com