Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hőszivattyúk

banner-06--1-.jpg

 

Mi a hőszivattyú?

A hőszivattyú egy elektromos árammal működő, energiatakarékos berendezés, ami a hagyományos fűtőberendezésekhez hasonlóan (gáz, szén, fa, olaj, villany) fűtésre, hűtésre és melegvíz előállítására használható, és használati melegvizet (HMV) is készít.

levegos-md30d-1-1-.jpg

 

Hőszivattyú ismertető.pdf

                                         

 

Fűtésre a hőszivattyú a jelenleg ismert leghatékonyabb energia hasznosító berendezés!

 

A hőszivattyú a környezetéből hőt von ki, és azt az ismert tüzelőanyagoknál sokkal jobhatásfokkala környezetet kímélve hasznosítja. Röviden: a Nap környezetünkbe tárolt energiáját - levegő, víz, talaj -, plusz hozzáadott villamos energiát felhasználva, fűtjük az épületeinket.(Az arány kb. 75% környezeti energia + 25% villamos energia.) Karbantartási igénye alacsony, mint a hűtőszekrényeké! Gazdaságos, biztonságos, nincs szénmonoxid mérgezés!

 

0.jpg

Új építésű társasházaknál és családi házaknál jól   megfigyelhető a hőszivattyús fűtési rendszerek   előretörése. Az ok nyilvánvaló, ezek az eszközök egyre   korszerűbbek, ennél fogva egyre   gazdaságosabbak is,   és bekerülési költségük is mérséklődik. Eközben az   eddig egyeduralkodó gázfűtés  az egyre szigorodó   tüzeléstechnikai és kéménytechnikai előírások miatt     láthatóan visszaszorul. Sokan az „energia-   függetlenség” érvét is felvetik a korszerű fűtési rendszerek mellett.

 

Tervezéssel, és kivitelezési árajánlat készítésével, valamint működő rendszereink referenciájával várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

 

THERMO-CIKLON KFT.

3532 MISKOLC,ANDRÁSSY ÚT 3-5

TEL.: 06-46/740-979 vagy 06-20/9495-114

E-mail : thermociklon.miskolc@gmail.com

http://www.rifeng-hoszivattyu.hu