Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Infrafűtés

 futofilm-app-12--1-.jpg

Az infrafűtés egészséges, olcsó, modern és kényelmes fűtési megoldás. 

Kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb mint a hagyományos fűtésé.

 

Láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon, nincs keringő por, a hatékonysága jobb, mint más fűtési megoldásoknak, hiszen közvetlenül az adott helyiséget fűti, saját termosztáttal.

 

Fűtőfilmek:

images.jpg

  • Padlófűtés:  (kiválóan alkalmas padlófűtés kialakítására, önálló fűtésként és nőveli a komfort érzetet.)
  • Falfűtés:  (falba beszerelve, vagy utólagosan a falon kívülre szerelve már biztosítja is a szoba, vagy egyébb helyiség célzott melegítését)
  • Mennyezetfűtés:  (álmennyezetek főlé nagyon népszerű fűtési megoldás. Nemcsak egyszerű és gyors a telepítése, de ezeken felül igen gazdaságos is)
  • Utólagos kiegészítő fűtés:  (ha már van meglévő fűtésrendszered, de sok hiányossággal küszködik, az infra fűtés nagyszerűen használható kiegészítő fűtésként is . Szőnyeg alá, képek mögé, tükör mögé elhelyezve, nemcsak láthatatlan fűtési alternatíva, de véget is vet a hideg lábaknak, a nem megfelelően elosztott hőnek)

A fűtőfilm kiválóan alkalmas bármilyen burkolat alá:

Hagyományos parketta, laminált padló, hajópadló, szőnyegpadló, járólap, kerámia-, vagy kőlap burkolat, PVC, Stb..

Az infra fűtőfilm (szuper vékony, nagy fűtőfelületű fólia). A fűtőfilm fő elemét, az ezüsttel kevert szénpasztát, speciális, a nyomdai eljárásokra hasonlító módszerrel hordják fel a rétegzett polietilén (PET) fóliára. Kiemelkedően magas az élettartama. 25 éves működése biztosított!

 
 
Kerámia infrapanelek:
           
A szén (szén) rostszálas szerkezete lényegesen nagyobbsrc.jpg
növeli a sugárzási területet. Ez a terület tíz és több százszor nagyobb, mint a nichrome, volfrám, kerámia, flamentin vagy  más anyagok hélixének területe.
Egy ilyen fejlett terület azt eredményezi, hogy a szénszál hőátadása 30-40% -kal magasabb, mint a hagyományos fűtőelemeké. Amikor a feszültséget alkalmazzák, a szénszál azonnal eltörik, és a sugárzó hő keletkezése azonnal megkezdődik. A megnövekedett szénszálas hőátadás gazdaságosabbá válik
energiafogyasztás, mint a hagyományos nichrome spirálok és egyéb anyagok.
Ugyanezzel az energiafogyasztással a széntüzelésű melegítők több hőt termelnek. A hő nem megy a mennyezet alá, mint például a fűtés esetében, például egy olajhűtő vagy egy központi fűtőelem.
 
 
 
 
Infrapanelek:
 
Tisztán sugárzó hő, a maximális komfort kialakításához.  panelek.jpg
Az infrapanel működése és működési elve alapján a magas hőmérsékletű sugárzó fűtések csoportjába tartozik. Az infrapanel egy 230V-os hálózati feszültséggel működő innovatív fűtési megoldás, 
amely minden hagyományos elektromos fűtőpanelnél magasabb hőérzet kialakítására képes. Az infrapanel elsősorban a szilárd testeket és a levegőben található részecskéket fűti fel elsőként, melyek később a szoba levegőhőmérsékletét hivatottak biztosítani. Számos szakirodalonban hibásan “test”-ként említik meg az infrapanel által felmelegített szilárd szerkezeteket.
Az infrapanel működése közben a helyiségben található minden szerkezetet, falat, padlót felmelegít, ezek később hőtároló közegként funkcionálnak. 
 
 
 

Cégünk vállal fűtőszőnyegek gyártását egyedi méretben (irodákba, gyárakba lokális fűtés kiegészítésre) valamint templomi padfűtések készítését. Tervezéssel és kivitelezési árajánlat készítéssel, működő referenciájával várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

THERMO-CIKLON KFT.

3532 MISKOLC, ANDRÁSSY ÚT 3-5

TEL.: 06-46/740-979 vagy 06-70/417-1627

E-mail : thermociklon.miskolc@gmail.com