Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Okos otthon

article preview

Épület automatizálás, hűtés-fűtés, világítás és árnyékolás technika, valamint kamera és biztonsági rendszerek vezérlése.

 dims.jpg

 

Vezérlőközpont:

A Fibaro számtalan vásárlói és felhasználói vélemény alapján készítette el a Home Center 3-at, az okosotthon-piac egyik legfejlettebb vezérlőközpontját. Modern és megbízható, a központtal egyszerűen vezérelheted az okoseszközeidet – gombnyomásal, gesztusokkal, de akár szóval is.

A vezérlőközpont minden okosotthon alapja, ami lehetővé teszi, hogy az eszközök úgy és akkor működjenek, ahogyan és amikor szeretnéd. Az előbbi verziókhoz képest a Fibaro Home Center 3 gyorsabb, biztonságosabb és átfogóbb. Ez a verzió nem csak a Z-Wave technológiát támogatja, hanem a Nice, ZigBee és Wi-Fi protokollokat is.

A Home Center 3-al minden hálózati készülék egyetlen képernyőn jelenik meg. A Fibaro-rendszer gyorsabb kiépítéséhez szobákhoz rendelheted készülékeidet, ikonokkal láthatod el azokat, beállíthatod a paramétereiket egyetlen kijelzőn. Eseménysorok beállítására is lehetőséged van. A Fibaro vezérlőközpontod üzen a csatlakoztatott készülékeknek, ha otthonról elmenve a „távollét“ funkciót választod: lámpák lekapcsolása, hőmérésklet csökkentése, riasztó bekapcsolása és/vagy sötétítők leeresztése.

 

Elektromos Fűtés vezérlés telefonról:

gmnkt81g.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wifi okos konnektor:

Shelly Plug S az egyik legkisebb méretű, nyílt forráskódú, Wi-Fi-s okos konnektor. Üzembe helyezése igen egyszerű, mindössze pár percet vesz igénybe: csak be kell dugni egy konnektor-aljzatba és párosítani kell a Shelly Cloud ingyenes okostelefon app-pal, és a párosítást követően már használhatjuk is.

Apró méretének köszönhetően alig fog kilátszani az aljzatból, és kis mérete ellenére akár max. 2500W teljesítményű fogyasztók is vezérelhetőek vele, valamint beépített fogyasztásmérője segítségével követhetjük vele a vezérelt elektromos fogyasztók áramfelvételét, fogyasztását is!

   

tulajdonságok:

 • A gyári ingyenes Shelly Cloud mobiltelefon app-pal (elérhető iOS-re és Android-ra) vezérelhetjük telefonról vagy tabletről,
  A beépített WiFi segítségével az otthoni/irodai WiFi hálózatra kapcsolódik, és ezen keresztül érhetjük el az interneten át akár távolról is.
 • A fogyasztásmérőjével mérhetjük az áramfogyasztást, és az intelligens időzítéssel pénzt spórolhatunk.
 • A Plug S nem csak figyeli az áramfogyasztást, de riasztást is képes küldeni, ha az egy beállított határ alá esik.
 • Időzíthetősége:
  • a hét egyes napjaira beállítható ki/bekapcsolási időzítés,
  • támogatja napkeltéhez és napnyugtához kapcsoló időzítéseket is
 • Az okos konnektorba dugott elektromos fogyasztó max. teljesítménye: 2500W lehet.
 • Beépített biztonsági védelem:
  • Belső hőmérője védi a túlmelegedés ellen, esetleges túlmelegedés esetén lekapcsolja a konnektort.
  • A fogyasztásmérő pedig érzékeli, ha a megadottnál nagyobb teljesítményű fogyasztást érzékel, és lekapcsolja az eszközt.

Gyerek-biztos kialakítás:

egyedi kialakítása megakadályozza, hogy a kicsik beledugjanak valamit az okos konnektorba.

plug_logo

Értesíti, ha kész a mosás!

A Plug S nem csak figyeli az áramfogyasztást, de riasztást is képes küldeni, ha az egy beállított határ alá esik. Így értesítést tud küldeni, például ha az okoskonnektorba dugott mosógép fogyasztása lecsökkent, azaz kész a mosás, vagy ha elromlottés leállt a hűtő!

Beépített webszerverrel rendelkezik, így konfigurálása a helyi hálózatról elérhető webes felületen is történhet, nem csak applikációból. LAN-kompatibilis, vezérlése a Shelly Cloud és internet elérés nélkül is lehetséges a helyi hálózaton. 

 

 

wifi kaputelefon:

 

WiFi IP videó kaputelefon okostelefon vezérléssel CT568W

 

A WiFi csatlakozású kaputelefon előnye, hogy nem kell külön többeres kábeleket kihúzni a lakás és a kapu között, ugyanis vezeték nélkül csatlakozik az otthoni hálózatunkra. A lencse körül találhatóak az infraledek, melyek az éjszakai látást biztosítják a kamerának.

 

Az első beüzemeléskor a leírás szerint a kaputelefon kamerájával be kell olvastatni a telefon kijelzőjén látható QR kódot, majd megadni a wifi jelszót amit a két készülék összeszinkronizál. A kaputelefon egy adapter (DC12V 400mA) segítségével kapja meg az áramot, melyet a csomag tartalmaz.

 

A telefonos programnak a háttérben futtatva kell működnie, hogy a hívás beérkezzen, és a készülék tudja kezelni a wifis kaputelefont.

 

Megrendelés alapján vállaljuk a rendszer kiépítését, telepítését.

 

Világítás:

 

 

 

 

 

Cégünk vállal, új építésű vagy meglévő családi házak, lakások és irodák "okos" vezérlését.

Fűtésrendszerek, világítás, árnyékolás technika, kamera és biztonsági funkciók tervezése és telepítése.

Bővebb tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken:

 

THERMO-CIKLON KFT.

3532 MISKOLC, ANDRÁSSY ÚT 3-5

TEL.: 06-46/740-979 vagy 06-70/4171627

E-mail : thermociklon.miskolc@gmail.com