Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Sötétsugárzó

Nettó ár: 55 118 Ft

Bruttó ár: 70 000 Ft

Garancia:24 hónap
Gyártó:JH-Heater
Elérhetőség:raktáron

JHeater_0.jpg

Az infrasugárzó panel speciális alumínium ötvözetből készült, melynek felületét különleges bevonat fedi. A sugárzó panel belsejében találhatóak a fűtő elemek, melyek bekapcsolás után azonnal hőt termelnek, ezáltal melegítve a személyeket, tárgyakat.
A mesterségesen előállított „napsugárzás" nem tartalmazza a káros ultraibolya sugarakat, kizárólag a „melegítő" infravörös sugarakat, ezáltal rendkívül jó hatása van az élő szervezetre.
Az infrafűtő készülékek tehát az elektromos energiát alakítják át infravörös sugárzássá. Az infravörös sugárzás, ellentétben a hagyományos fűtéssel, elsődlegesen nem a levegőt fűti fel, hanem célzottan az ott tartózkodó élőlényeket, tárgyakat.

 

jh-heater_tab_mag.jpg

JH-Heater sötétsugárzó előnyei

Kényelmes:

Nem keringteti a levegőt, így nincs felszálló por, szálló baktériumok. Szagmentes, zajmentes, nem világít.

Energiatakarékos:

Kiváló hőtermelési hatékonyság és hősugárzási hatás jellemzi. Intelligensen ellenőrzi a hőmérsékletet, teljesítményt és energiát takarít meg.

Megbízható:

A belső levegő hőmérséklete a fűtési szezontól függetlenül, szabadon állítható.

Gyógyhatás:

Az infrasugárzás nem a bőr felszinét melegíti, hanem eljut a mélyebb szövetrétegekhez, és ott fejti ki terápiás hatását. Fokozódik a vérellátás, az anyagcsere, erősödik az mmunrendszer,gyorsulnak a húzódásos, gyulladásos, izületi betegségek gyógyulási folyamatai, enyhülnek a krónikus felsőlégúti megbetegedések, allergia tünetei.

Fűtött terület nagysága:

Az infra sötétsugárzók sugárzó felületének domború kialakítása, és bordázott felszíne miatt sokkal nagyobb fajlagos felületről, és jóval nagyobb szögben szórják az infrasugarakat. Ráadásul az infra sötétsugárzók a hosszúkás forma révén nagyobb terület besugárzására képesek, így egyszerre nagyobb terület fűtését teszik lehetővé.

Besugárzott terület:

Az infra sötétsugárzók 45 fokban dönthető falikonzollal kerülnek felszerelésre, ezáltal bármikor változtatható, célzottabbá tehető a besugárzási terület attól függően, hogy hova akarjuk irányítani a melegítő infrasugarakat.

Fűtés intenzitása:

Az infra sötétsugárzók nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, ami a magasabb felületi hőmérséklet eléréséhez szükséges. A magas felületi hőmérséklet a nagyobb hősugárzási teljesítményt, tehát az intenzívebb és irányítottabb fűtést eredményezi. A sötétsugárzó felülete 380 C fokra melegszik fel., tehát az egységnyi felületen  nagyobb intenzitással fűtenek!
Ezért is van az, hogy a hagyományos infrapanelek minimum 20-30 perces felfűtési idejével szemben az infra sötétsugárzók melegítő hatása már 10 perc elteltével érezhető. Termosztát segítségével pedig a leggazdaságosabb fűtési módszerek közé sorolható.

Beruházási költség:

Ugyanolyan hősugárzási teljesítmény eléréséhez kevesebb infra sötétsugárzóra van szükség. Ezáltal kevesebb a beruházási költség, kevesebb a szerelési költség.

Esztétika:

Az infra sötétsugárzók elegáns, modern megjelenésével stílust adhat lakásának, irodájának, műhelyének, vagy akár a fedett teraszának.