Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Fűtőpanel

Nettó ár: 40 866 Ft

Bruttó ár: 51 900 Ft

Garancia:12 hónap
Gyártó:ADAX
Elérhetőség:rendelésre
Raktáron:1 db

Költséghatékony, megbízható norvég fűtőpanel, fürdőszobai használatra, beépített elektronikus termosztáttal, 33 cm-es magassággal és 54 cm szélességgel.

Az Adax VPS 10 KEM fürdőszobai fűtőpanelek költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is. A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekébe minden modell mechanikus termosztát vezérléssel van ellátva.

Az Adax VPS 10KEM sorozat 33 cm-es magassággal, 4 féle fűtésteljesítménnyel (400-600-800-1000W), beépített elektronikus termosztáttal, fehér színben kapható.

A kifröccsenő víz ellen védett, így fürdőszobában, mosókonyhában és más vizes helyiségekben használható.

Az Adax VPS 10KEM fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad.

Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a minimum, maximum és comfort hőmérséklettel skálázott  termosztát  minden esetben a panel jobb oldalán helyezkedik el.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető.

A gazdaságos működés 3m-es maximális belmagasságnál garantált.

5 év teljes körű garancia.